UKRATKO O NAŠOJ FIRMI:

Mont Stubline d.o.o. je porodično preduzeće sa dugom tradicijom na polju prerade metala, kao i u projektovanju, izradi i montaži procesne i termotehničke opreme.

Naša priča počela je 1991. godine kada je Miladin Karić osnovao METAL MONT, preduzeće specijalizovano za proizvodnju i montažu termoenergetske i procesne opreme. Godine 2011, druga generacija inženjera u porodici dala je sopstveni doprinos porodičnom poslovanju i tako osnovala MONT Stubline d.o.o, nastavljajući i produbljujući već ustanovljene sfere delatnosti.


Na temeljima višedecenijskog poslovanja, naša kompanija stekla je zavidno iskustvo i umeće, i obezbedila odgovarajuću opremu i sertifikate neophodne za poslovanje u okvirima navedenih delatnosti:

• projektovanje procesne i termotehničke opreme (licencirani inženjeri za termičke i mehaničke proračune, idejni projekti instalacija, uslužna izrada/provera projektnih dokumentacija za posude pod pritiskom, proračun konačnim elementima, optimizacija)

• inženjering i nadzor koji vrše inženjeri sa iskustvom gradnje industrijskih postrojenja u nekoliko zemalja EU

• proizvodnja procesne i termotehničke opreme, okosnice proizvodnog programa

Pored osnovnog programa, deo naše proizvodnje posvećen je brodogradnji i izradi opštih čeličnih konstrukcija (građevinska bravarija, portali za auto-puteve i sl.)

Proizvodnja se odvija u dve potpuno opremljene proizvodne hale površine od oko 1600 m2, u blizini Obrenovca.

Sa proizvodnim programom firme i referentnim izvedenim radovima možete se upoznati na posebnim stranicama našeg sajta.


Naše proizvode odlikuje aktuelnost, usaglašenost sa standardima, robustnost i trajnost.

Poseban akcenat se stavlja na kombinovanje modernih i tradicionalno proverenih metoda u konstruisanju i proizvodnji.

Da bismo postigli visoku konkurentnost, pritom ne odstupajući od nivoa kvaliteta, i klijentu pružili maksimum “value-for-money”, oslanjamo se na:

• optimizaciju konstrukcijskih rešenja primenom specijalizovanih softverskih paketa

• primenu aktuelnih materijala,

• primenu modernih, ali proverenih i kvalifikovanih tehnologija zavarivanja i antikorozione zaštite,

• implementaciju važećih SRPS EN standarda i procedura za projektovanje, izradu i kontrolu proizvoda

• kadrovska stručnost i opremljenost da odgovorimo zahtevanom nivou kvaliteta, pritom zadržavajući konkurentnu cenu i razumne rokove

• kompetentan, kompaktan i fleksibilan inženjerski tim

• uspešna saradnja sa kompanijama iz Danske, Švedske, Nemačke, Engleske, Francuske i izvoz širokog spektra naših proizvoda

• iskustvo sa CE označavanjem naših proizvoda

• sertifikovana proizvodnja i kontrola kvaliteta:

ISO 9001, EN 3834-2, EN 1090, PED 97/23 EC, AD Merkblatt 2000

Godina osnivanja: 2011.

Lokacija: 11507 Stubline, na magistralnom putu, fabrički krug 36 ar

Objekti: proizvodne hale 1600 m2 sa kranovima, natkriveno skladište materijala 800 m2

Oprema: Mašine za CNC rezanje (plazma, water jet, gasno), bušenje, rolovanje, izradu danaca, savijanje, izvlačenje, mašinsku obradu, sertifikovan zavarivački pogon (TIG, MIG/MAG, REL)

Vozni park: Autodizalica 16t, terenska i putnička vozila, mobilni agregati za terenski rad

Zaposlenih: 24 (4 diplomirana inženjera, 18 VKV proizvodnih radnika, 2 pomoćna)

Tržište: Pretežno izvoz u zemlje EU, ali sa veoma solidnom bazom domaćih klijenata

Naši inženjeri su učestvovali kao istraživači i saradnici na nekoliko R&D projekata u saradnji sa Inovacionim centrom Mašinskog fakulteta i Beogradskim Univerzitetom.

Iskustvo i način razmišljanja stečeni na ovim projektima primenjuju se u našoj inženjerskoj praksi.

Kompanija MONT Stubline d.o.o. drži do intelektualne svojine, a svojim delovanjem pokušava da unapredi postojeća i razvije nova tehnička rešenja gde god za to prepozna jasnu potrebu.

Kao najnoviji napor u tom smislu, u saradnji sa Mašinskim fakultetom u Beogradu i danskim partnerom, Inovacionom Fondu je prijavljen projekat razvoja inovativnog razmenjivača toplote za pasterizaciju biomase, u okviru Programa razvoja saradnje naučnoistraživačkih institucija i privrede.

Ukoliko se sredstva obezbede, razvojno-istraživački projekat bi obuhvatio 2 godine eksperimentalnog istraživanja i potpune optimizacije inovativnog koncepta.

Inovativno i originalno razmišljanje primenjeno na specifične tehničke aplikacije je jedna od glavnih karakteristika našeg inženjerskog tima. Strategijski, ovim načinom rada se omogućava dodatna korist krajnjem korisniku, a naši proizvodi stiču prednost u odnosu na konkurentske.

Korišćenje raspoloživih R&D resursa (internih i kooperantskih) predstavlja srž strategije razvoja naše kompanije.

Omnium diceret intellegebat ea cum, nibh falli alterum usu at, ne vidit liber vim. Vel facer repudiandae at, labitur tibique adipisci et duo, vix viderer debitis ei. Cu eos numquam hendrerit vituperata, eu minim putent vel. Vim ut wisi nominavi delectus, docendi civibus electram usu an. Id evertitur definiebas mel. Pri at partiendo dissentiunt philosophia, ad verear oporteat salutandi mel.

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate neko pitanje ili nejasnoću vezanu za našu firmu, budite slobodni i ovde ga postavite. Naš stručni tim će Vam odgovoritu u najkraćem roku.

MONT Stubline d.o.o. je jedno od retkih srpskih preduzeća koje samostalno može pružiti kvalitetne usluge od projektovanja, proizvodnje do ugradnje proizvoda i opreme iz svog portfolia. Veliki broj kvalitetno izvedenih radova i isporučenih odgovornih uređaja u zemlji i inostranstvu govore u prilog kvalitetu i profesionalnosti zaposlenih u našoj firmi.

Kontaktirajte nas

+381 11 8791-196
office@montdoo.com
mont.stubline
www.montdoo.com

Valjevski put 504, Stubline,
11507 Obrenovac,
Srbija